Indicators on gömme rezervuar You Should Know

Wiki Article

This website is using a safety company to shield by itself from on the net assaults. The motion you only carried out induced the safety solution. There are plenty of actions that can induce this block together with publishing a particular word or phrase, a SQL command or malformed data.

This website is employing a safety services to guard alone from on-line attacks. The motion you merely performed induced the security Alternative. There are various actions that might cause this block like distributing a specific word or phrase, a SQL command or malformed details.

Your browser isn’t supported anymore. Update it to find the ideal YouTube working experience and our latest capabilities. Find out more

Dezenfeksiyon için genellikle klor veya hidrojen peroksit gibi kimyasal dezenfektanlar kullanılır. Bu maddeler, belirli bir konsantrasyonda suya eklenerek rezervuar içinde dolaştırılır.

Onaylanmış markaların resmi satıcılarının satışa sunduğu, ilgili markanın ürünlerine “Yetkili Satıcı” rozeti verilir.

Değişimden önce su bağlantısının kesilmesi ve tankın gömme rezervuar servisi boşaltılması gerekir. Ardından alttaki somunlar anahtarla açılarak rezervuar kapağı çıkarılır.

Hijyenik kullanım imkânı sunması da bu modellerin sağladığı avantajlardan biridir. VitrA’nın kolay monte edilebilen gömme rezervuar modelleri; evlerle birlikte hastane, otel gibi işletme ve kurumlarda kullanılabilir.

Talimatlar: Vitra tarafından sağlanan montaj kılavuzunu dikkatlice okuyun ve adımları takip edin. Her advertisementımı sırasıyla gömme rezervuar servisi uygulamak, montajın doğru ve sorunsuz gerçekleşmesini sağlar.

Müşterilerin mükemmel biçimde bir araya getirilmiş farklı bir banyo tasarımı elde etmelerine lawnımcı olur

Su Giriş ve Çıkış Bağlantıları: Su giriş ve çıkış bağlantılarını doğru bir şekilde yapın ve su sızdırmazlığını sağlayın.

VitrA’nın işlevsel ve yenilikçi tasarımları ile hayat bulan gömme rezervuar takımları; kontrol paneli, stop valfi ve ayarlanabilir ince gömme rezervuar servisi ya da kalın steel ayaklı gömme gömme rezervuar rezervuar modellerinden oluşur.

Değişim/tamir işlemini tamamladıktan sonra her bir parçayı sırası ile yerine yerleştirmelisiniz. Böylece rezervuarınız çalışır duruma gelecektir.

Montaj esnasında Serel rezervuar ürünlerinin çizilmemesi için kullandığınız anahtar vb. aparatların ağızlarının gömme rezervuar servisi plastik bez ile muhafaza altına alınması

Bu konuda kullanıcılardan kimisi işe yaradığını iddia ederken bazısı tabletlerin yetersiz kaldığını söylüyor.

Geberit gömme rezervuar modern banyo tesisatının klasikleridir ve fifty yılı aşkın bir süredir dünya çapında milyonlar tarafından kullanılmaktadır.

Report this wiki page